keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

HOO jos minä olen musta !

Tapahtui eräänä kesäisenä päivänä: Päätettiin kamu-koiran kanssa lähteä hieman tutkimusmatkalle metsään. Siispä nappasin kameran kaulaan ja hop lenkille! Läheisen niityn kautta suuntasimme metsään ja sieltä lenkkipoluille. Lähteeltä napsin seuraavia kuvia ja kuinkas sitten kävikään?



Taisin hieman keskittyä säätelemään kameraa, sillä seuraavan kerran kun nostin katseeni kävyistä ja valotusasetuksista näen kuinka mutalammikosta nousee musta koira. Olisitte nähneet kuinka raukkaparan kuono valui mustaa mutaa! :D Nauroin (ja itkin) vedet silmissä, eikä auttanut muu kun laittaa koira takaisin hihnaan ja suunnistaa kohti kotia. Herra muriaanienkuningas saikin sitten jäädä pihalle odottelemaan kylpyä.


Kuvassa Herra Syyllinen.


Koiran pesu ja teatteri takana - huh sanon minä. Reilu tunti metsässä loikkimistä, aamuinen uinti ja teatteri olivat omiaan viemään viimeisetkin voimat tästä tytöstä. Tällä viikolla on tultu muutenkin liikuttua aika paljon. Jees. Huomenna lisää uimala reissun ja fittnessboxingin merkeissä. Huhhuhuhuuh!

2 kommenttia: