lauantai 25. kesäkuuta 2011

12 kukkasta ja rapiat päälle?

Lähdettiin ystävien kanssa viettämään Juhannusta mökille :) grillailtiin herkullisia vartaita, pelailtiin, istuttiin iltaa ja nukuttiin kevyet 12 tunnin unet. Varsin mukavaa! Söin muuten eilen kokonaisen raa'an valkosipulinkynnen, arvatkaa vaan kannattiko...




Jossain vaiheessa iltaa keksittiin tietenkin keräillä niitä kukkasia tyynyn alle. Ei muistettu montako erilaista tarvittiin, joten tehtiin pieni exkursio lähimaastoon ja keräiltiin erilaisia kukkasia 12kappaletta. Ei toiminut. Tosin se saattoi johtua myös siitä, että ne juhannus taiat pitäisi vissiin tehdä vasta tänään? :oo



Ruoka loppui kesken ensimmäisen kerran 30min lähdön jälkeen, hehe. Pysähdyimme siis kauppaan ostamaan lisää ruokaa ja matkaevästä. Päivälliseksi/illalliseksi grillailtiinkin sitten herkullisia vartaita. Kattaus oli tyylikäs & taiteellinen - lisäksi epäekologinen: Päädyimme siis kertakäyttö astioihin ja pahvimukeihin, joihin piirreltiin tekstejä kuten "viinilasi".



Pikainen mökkihöperöityminen siis takana täällä päin ja tänään tultiin takaisin kaupunkiin. Oli ihanaa tuijotella peltoja ja ihmetellä naapurista löytyviä heppoja, kuunnella ikkunaruutuihin ropisevaa sadetta ja katsella autonikkunasta vilahtavia rypsipeltoja. ♥ Oon ihan hurahtanut kesään ja vehreyteen! 


Mukavaa juhannus viikonlopun jatkoa kaikille! Huomenna on taas kesäteatteria, joten toivotaan suotuisia ilmoja. Hauskaa!

4 kommenttia:

  1. maalaiselämä on ihanaa! :D hyvää kesäteatteria :))

    VastaaPoista
  2. minna: jepp, oli kivaa miinus hämähäkit ja hyttyset :D ja kiitoss ! :)

    VastaaPoista
  3. Meiän juhannus ei vaan voi mennä pieleen ! ;)

    VastaaPoista
  4. möö: paitsi petollisen vaarallinen alias... :D mutta oli kyllä kivaa, ihan pitää ottaa uusiksi oli sitten juhannus tai ei ;)

    VastaaPoista